Kinderen

Vermoedt u dat uw kind een zichtafwijking heeft en wel een bril kan gebruiken? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. In onze grote collectie brilmonturen hebben we ook veel mooie, hippe, kleurrijke brillen voor kinderen.

Voor kinderen kan het erg vervelend en wennen zijn wanneer ze een bril moeten dragen. Bij De Lens Opticiens weten we dat het belangrijk is dat een bril uw kind niet belemmert. Gelukkig zijn onze monturen niet alleen mooi, maar ook stevig en solide. Ze kunnen wel tegen een stootje en er kan dus gewoon mee gespeeld worden.

En dat niet alleen: u kunt ook bij ons terecht voor een kinderzonnebril, eventueel op sterkte. Zo kan uw kind zorgeloos en met optimaal zicht genieten van buitenspelen.

Goed zicht speelt ook een rol bij het behalen van de beste schoolresultaten. Een bril kan helpen bij diverse leerproblemen. De symptomen van fixatie disparatie lijken bijvoorbeeld veel op dyslexie. De ogen werken dan niet goed samen en hierdoor worden woorden niet goed waargenomen. Een bril met prismaglazen kan dit beeld stabiliseren en ervoor zorgen dat tekst beter waargenomen wordt. Maak gerust een afspraak of kom langs voor advies, dan kijken we met u mee.

Kinderogen zijn nog volop in de ontwikkeling en ook de sterkte van brillenglazen kan hierdoor snel veranderen. We weten hoe vervelend dit is. Daarom krijgt u, bij reguliere sterktes, een glas cadeau bij aankoop van een complete bril.