Brillen

Bij De Lens Opticiens vinden we het belangrijk dat u ruime keuze heeft uit modieuze én draagbare brilmode. Daarom hebben wij een grote collectie monturen met brillen van diverse bekende ontwerpers, maar ook de minder voor de hand liggende merken ontbreken niet.

Deze topontwerpers blijven ons verbazen. Ieder jaar opnieuw slagen ze erin de wereld te verrijken met de mooiste creaties in de meest geraffineerde kleuren en materialen. We zijn er trots op dat we zo’n verbazingwekkende collectie monturen hebben en voor iedereen een geschikte bril kunnen vinden.

Of een bril geschikt is voor u, is natuurlijk niet alleen afhankelijk van het montuur, maar ook van het soort glazen. U kunt dan ook bij ons terecht voor verschillende soorten brillen.

Enkelvoudige brillen hebben glazen voor een specifieke sterkte, veraf óf dichtbij. Hier valt de leesbril dus ook onder.

Een multifocale bril heeft meerdere sterktes in een glas, waardoor het zowel een leesbril als een bril voor afstand is. Hiertussen zit een vloeiend verloop, zodat je prettig kunt kijken op elke afstand.

Een computerbril heeft, net als een multifocale bril, meerdere sterktes in een glas. Het verschil is dat de verschillende sterktes perfect zijn afgesteld op de afstand tot een beeldscherm. Hierdoor is een computerbril ideaal voor iedereen die regelmatig achter een beeldscherm zit. Door de optimale afstelling op uw ogen is het zicht zo comfortabel mogelijk. Hoewel het langdurig kijken naar een beeldscherm belastend is voor de ogen, kan een computerbril ervoor zorgen dat het zicht comfortabeler is.